den 29 januari 2017

Tillfälliga konsultjobb ger mer tid för hobbyn

Den nya ”gig-ekonomin” växer. Över en halv miljon svenskar har redan tagit uppdrag via en nätbaserad plattform. Än fler har börjat söka påhugg via nätet. En växande grupp är management- och branschkonsulter.

den 3 december 2016

Som Blocket för konsultköpare

Plattformen liknas vid ett Blocket för konsultköpare och beskrivs som ett nytt men självklart verktyg. ”Man skulle aldrig köpa en bil av första bästa bekant, så varför ska konsultköpare leta kompetens på det sättet?”, säger Resrc-grundaren Daniel Asvelius.

den 20 september 2016

Sätter konsultköpen i system

Konsultuppdrag för miljarder förmedlas via Resrc marknadsplats. Nu lanserar företaget även ett system som stöttar offentliga upphandlare i konsultinköpsprocessen.

den 20 september 2016

Resrc bringar ordning på konsultköpen

För många organisationer och företag är kostnaden för inhyrda konsulter en av de största utgifterna. Nu lanserar Resrc ett kostnadsfritt inköpssystem som gör det enkelt att hålla reda på avtal och kostnader.

den 7 november 2015

“Blocket för konsulter” förmedlar jobb för miljarder

Marknadsplatsen Resrc grundades för två år sedan. Redan idag annonseras konsultuppdrag för över en miljard kronor i månaden på plattformen. “Vi spränger tjugomiljardersgränsen i år”, säger medgrundare Daniel Asvelius.

den 24 augusti 2015

Åtta nya Sting-bolag får 300 000 kronor var

Åtta nya startups får plats i affärsinkubatorn Stings acceleratorprogram. Deltagarna tar alla emot varsin investering på 300 000 kronor och kan se fram mot vägledning från en rad välkända affärsänglar.

den 30 april 2015

Starta-eget-boom i it-branschen

Resrc vill bli ett Hemnet för konsulter, konsultmäklare och konsultbolag. Nu har de 3 800 bolag i olika storlek som prenumerar på tjänsten för att hitta uppdrag eller underkonsulter.

den 26 juni 2013

De vill skapa ett Hemnet för konsulter

Daniel Asvelius, marknadschef på Resrc, som har skapat en marknadsplats för it-konsulter, som bolaget gärna profilerar som ett Hemnet för konsulthandel. Vad innebär det?